Officieel toegelaten tot Dakar 2019!

Het is feest in Kolhorn! Afgelopen donderdag heb ik het officiële bericht ontvangen dat ik aan de start mag verschijnen van Dakar 2019!! Ik ben zo enorm trots en blij! Kippenvel! Er is nog een hoop werk te verzetten wat de financiering betreft, maar het belangrijkste is in ieder geval binnen; de officiële uitnodiging van de organisatie van Dakar 2019!

Wat de financiering betreft, wij als stichting zijn nog hard opzoek naar sponsoren. Meer informatie kun je vinden op deze website onder het kopje ‘Sponsors‘. Ook particulieren kunnen hun steentje bijdragen door het enige echte ‘Martien Jimmink Goes Dakar-vest’ aan te schaffen via de webshop, mee te doen in ‘De Veiling’ op Facebook of deel te nemen aan de overige activiteiten die worden georganiseerd. Houdt hiervoor Facebook en/of de agenda op de website in de gaten!

Morgen ben ik op ‘Callantsoog On Wheels‘ te vinden met de rally truck en het team van HT Rally Raid. Ik heb m’n motor, vesten en gratis posters mee. Leuk als jij ook ff langs komt tussen 12h00 en 17h00! Zie ik je dan?!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s