Serres 2018 in één woord: trots!

Een maand geleden zat ik midden in de Serres rally. Niet alleen een fantastische ervaring, maar ook weer een goede training voor Dakar! Vooral wat het navigeren betreft, want Serres is de meest moeilijk te navigeren rally van Europa.

Als ik Serres 2018 zou moet samenvatten in één woord, is het woord ‘trots’ het eerste dat in mij opkomt. Trots omdat ik, boven mijn verwachting, als 12eben geëindigd in het eindklassement. Moet zeggen dat ik de smaak ook wel te pakken kreeg na een aantal dagen. Toen ik na dag 2 en 3 redelijk voorin het klassement stond, wilde ik echt voor een goede eindklassering gaan! Ik heb harder gereden dan normaal en heb de fouten toch tot een minimum weten te houden. Het is een lekker gevoel om te weten dat ook dat kan. Ik ben ontzettend trots op mijn 12eplek!

Die goede eindklassering is ook te danken aan de tip die ik kreeg om mijn roadbook met minder kleuren in te kleuren. Ik deed dit normaal met 5 kleuren, maar er werd mij gezegd ‘dat mannen zoveel verschillende kleuren niet aan kunnen’. Daardoor ben ik alleen nog maar roze en zwart gaan gebruiken bij het inkleuren van mijn roadbook en dit werkt blijkbaar! Navigeren ging goed en heb geen grote fouten gemaakt tijdens het rijden. Moet wel zeggen dat ik na een week intensief rijden, wel aan mijn lijf kon merken dat ik doorgereden had. Al met al een geslaagde rally! Een goede training met een fantastisch resultaat!

We zijn inmiddels de laatste fase van de voorbereiding ingegaan. Op dit moment zijn we met het team in Spanje om te sleutelen en te wennen aan de motoren waarmee we Dakar gaan rijden. De motor en vering moet bijvoorbeeld worden ingereden en afgesteld. De motor rijdt fantastisch! Heerlijk tuffie! Ik moet zeggen dat het ook erg gezellig is om met het team samen deze ‘eerste laatste stappen’ voor Dakar te zetten!

De laatste weken zijn er toch weer wat Club van 500-leden en sponsors bij gekomen. Ik wil hen daar ontzettend voor bedanken!! De vele support blijft overweldigend! Mocht je als sponsor nog twijfelen, is het nu wel tijd om in te stappen. In de eerste week van oktober gaan we de kleding en motor klaar maken voor de Preproloog. Als je voor die tijd contact opneemt met mij via 0651850477 of info@martiengoesdakar.com, kan je logo nog mee naar de RTL GP Preproloog!! Wacht dus niet te lang! Meer informatie is te vinden op de website.

Voor nu een vriendelijke groet uit Spanje!

Eén gedachte over “Serres 2018 in één woord: trots!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s